Pappa Pizza på Vesterbro 

Bestil pizza fra Pappa Pizza på Vesterbro i København

Beliggende på Vesterbrogade 102A i København er vi stolte af at tilbyde vores særlige specialitet: Surdejspizzaer. Vi tror på, at gode pizzaer starter med kvalitetsingredienser og en traditionel surdej, der giver en unik smag og tekstur til vores lækre kreationer. Besøg vores pizzeria på Vesterbro eller bestil online nu!

Telefon

Åbningstider

Alle dage: 11 – 24

Her finder du os

Vesterbrogade 102A

Surdejspizza hos  Pappa Pizza på Vesterbro

Pappa Pizza på Vesterbro er vores første butik, som åbnede den 10. juli 2023 og markerede starten på vores rejse med at levere førsteklasses smagsoplevelser.

Hos Pappa Pizza handler det om mere end bare mad – det handler om at skabe uforglemmelige oplevelser for vores gæster med vores hjemmelavede surdejspizzaer, der er lavet med kvalitetsingredienser og traditionel surdej, hvilket giver en unik smag og tekstur til vores lækre kreationer.

Pappa Pizza Vesterbro er beliggende på Vesterbrogade 102 A, midt i hjertet af det hippe Vesterbro-kvarter, hvilket gør os til det ideelle valg for enhver, der ønsker at forkæle deres smagsløg med håndlavede surdejspizzaer.

Vores restaurant er centralt placeret og ligger tæt på destinationer som Københavns Hovedbanegård, Vega, Tivoli og Kødbyen, hvilket gør os til det naturlige stop for både lokale og besøgende.

Hos Pappa Pizza i København elsker vi vores glade kunder

Find kampagner fra Pappa Pizza på Instagram

På vores Instagram kan du følge med i vores mange spændende kampagner og tilbud. Du får også et helt særligt indblik i hvordan vi laver Danmarks bedste pizza. Følg os på Instagram og kom med ind i Pappa Pizzas verden.

🍕🌱 Zuchinni Vegan - Oplev den lækre kombination af tomat, mozzarella, zuchinni, grana pardano & hvidløg.

📍 Besøg os på:
Vesterbrogade 102A
Amagerbrogade 192

#pizza #danmarks #denmark #copenhagen #københavn
🍕🎉 Weekend, ja tak! Hos Pappa Pizza er vi klar med lækre surdejspizzaer og kolde drinks hele weekenden. Kom forbi! 

📍 Besøg os på:

Vesterbrogade 102A
Amagerbrogade 192
Hvis du er på udkig efter et hyggeligt sted, der kan tilbyde både lækker pizza 🍕 og forfriskende drinks 🍹, så står vi klar hos Pappa Pizza 🎉
Chocolate 🌱🤤

🧈 Mascarponecreme
🍌 Banan
🍬 Marshmallows
🍫 Chokoladesovs
☁️ Skumfiduser

Vi har åbent hver dag 11-24 🍕 Nyd udsøgte pizzaer til frokost, middag eller en sen snack. Spis hos os, tag med eller få leveret. 

Find os på:
Vesterbrogade 102A
Amagerbrogade 192

Hvilken pizza hos Pappa Pizza er din favorit?

Vores menu byder på et bredt udvalg af surdejspizzaer, hver især omhyggeligt sammensat for at fremhæve de unikke smagsnuancer. Fra de rige og robuste til de lette og aromatiske, tilbyder vi noget for enhver smag.

Vi eksperimenterer konstant med nye kombinationer og sæsonbetonede ingredienser for at sikre, at vores menu altid er frisk og spændende.