Pappa Pizza på Amager 

Bestil pizza fra Pappa Pizza på Amager i København

Beliggende på Amagerbrogade 192 i København er vi stolte af at tilbyde vores særlige specialitet: Surdejspizzaer. Vi tror på, at gode pizzaer starter med kvalitetsingredienser og en traditionel surdej, der giver en unik smag og tekstur til vores lækre kreationer. Besøg vores pizzeria på Amager eller bestil online nu!

Telefon

Åbningstider

Alle dage: 11 – 24

Her finder du os

Amagerbrogade 192

Surdejspizza hos  Pappa Pizza på Amager

Pappa Pizza på Amager er vores anden butik, som åbnede dørene den 26. februar 2024. Butikken er beliggende på Amagerbrogade 192. I den charmerende atmosfære på Amager, stadig tæt på indre København, byder vi dig velkommen til en oplevelse fyldt med ægte italiensk madglæde.

Ud over vores hjemmelavede surdejspizza tilbyder vores restaurant på Amager også et udvalg af hjemmelavede pastaretter, lækre drinks og prisvenlig vin. Med plads til 30-40 personer er der rigelig plads til både små og store grupper.

Beliggende tæt på ikoniske steder som Bella Centeret og Royal Arena, er vi det ideelle stop for både lokale beboere og besøgende. Uanset om du er til pizza eller pasta, garanterer vores venlige personale og hyggelige atmosfære en uforglemmelig oplevelse.

Så tag familien, vennerne eller din partner med og lad os forkæle dine smagsløg på Pappa Pizza på Amagerbrogade 192!

Hos Pappa Pizza elsker vi vores glade kunder

Find kampagner fra Pappa Pizza på Instagram

På vores Instagram kan du følge med i vores mange spændende kampagner og tilbud. Du får også et helt særligt indblik i hvordan vi laver Danmarks bedste pizza. Følg os på Instagram og kom med ind i Pappa Pizzas verden.

We're On Instagram
Stolt over at kunne åbne endnu en Pappa. Åbningsfest onsdag d 17/7 i Slotsarkaderne Hillerød.
Tag de små med på @pappa.pizza_  Amager og få nogle hyggelige timer sammen. D 6 og 7 juli kl 11:30-14🎨🖌️❤️
Pappa på Amager viser alle EM kampe. Starter på fredag d 14/6 kl 21:00 Tyskland-Skotland. Vil være jeres vært hele aftenen. Ses vi? 🏆🍺⚽️
Nyd sommeren med pizza, tiramisu og en valgfri flaske vin til 275 kr☀️🍕🍷 hos Pappa Amagerbrogade 192
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Hvilken pizza hos Pappa Pizza er din favorit?

Vores menu byder på et bredt udvalg af surdejspizzaer, hver især omhyggeligt sammensat for at fremhæve de unikke smagsnuancer. Fra de rige og robuste til de lette og aromatiske, tilbyder vi noget for enhver smag.

Vi eksperimenterer konstant med nye kombinationer og sæsonbetonede ingredienser for at sikre, at vores menu altid er frisk og spændende.