11.00 – 24.00 Alle ugens dage Vesterbrogade 102A

PIZZA KØBENHAVN

SOURDOUGH PIZZA

Oplev den bedste pizza i København

Er du på jagt efter den bedste pizza i København? En udsøgt pizza der byder på en række valgmuligheder og tilfredsstiller din smagsoplevelse? Så er du landet på den rette side!

Pappa Pizza tilbyder en unik pizzaoplevelse, hvor hver bid afspejler en dyb forståelse og kærlighed til ægte italiensk pizzakunst. Med brugen af friske, kvalitetsingredienser og evnen til at skabe en autentisk atmosfære, står Pappa Pizza som et must-visit sted for enhver pizzaentusiast.

Her kan du fordybe dig i en verden af smagfulde kombinationer, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten, og hvor der altid bliver sørget for at benytte de bedste råvarer til vores håndlavede pizzaer.
Vi mener nemlig selv, at vi tilbyder den bedste pizza i København.

Tag familien, vennen eller kæresten med forbi, og nyd en førsteklasses spiseoplevelse!

Vi tilbyder surdejspizza i København

Hos Pappa Pizza er den perfekte pizzadej nøglen til den gode pizza. Kernen i alle vores pizzaer er surdejen. Vi tilbyder en særlig gastronomisk oplevelse med vores håndlavede surdejspizza, som er vores særlige specialitet.

Vi fokuserer på kvalitet og friskhed, og vores surdejspizzaer er et klart eksempel på vores passion for ægte italiensk pizzakunst. Vores omhyggeligt udviklede surdejsbaser skaber en enestående skorpe, der er både sprød og lækker, og danner en perfekt platform for vores friske, kvalitetsingredienser.

Kom og få en bid af måske den bedste surdejspizza i København!

FIND OS HER

Fremragende
På basis af 82 anmeldelser
Colt Seavers
17 November 2023
Pizza is so good, Probably the best in Copenhagen
Elias Alsanouri
12 November 2023
Mega fed oplevelse, vi fik godt taget imod en smuk medarbejder, god mad og rigtig fin restaurant.
Victoria Halleraker
10 November 2023
The best vegan pizza I’ve had in a long time! Not many restaurants crack the vegan cheese code, but pappa really has! The pizza was very good with a lot of flavor and the right amount of cheese. A must try if you’re in Copenhagen!
LA LO
3 November 2023
Det var en mega god oplevelse, og pizzaen var verdensklasse! Medarbejderne er super flinke, og renlige. Det hele spiller! 🙂
Eja Joensen
2 November 2023
Jeg fik bare en mega mums pizza her! Kan helt klart anbefales🤩 Der var også hyggelig mulighed for at sidde i restauranten og nyde pizzaen direkte ud af ovnen. Gode fritter og god betjening🙌
Sam Taylor
1 November 2023
10/10 Pizza